31 Mayıs 2012 Perşembe

KAS YAPAYIM DERKEN GÖZÜNÜ ÇIKARMA

 Küçükten beri en iyi çizdiğim resim çöp adamlardı, zaten resimleride süsleyemiyordum kaslı      vücutlarla kendi vücudumu nasıl dolduracaktım ki kas yapılarıyla.. Her erkek hayatının bazı evrelerinde böyle bir vücut hayal eder. ( Kadınlar hayatları boyunca böyle vucütlu erkekleri hayal eder. en azından biz hayatımızın bazı evrelerinde bunu isityoruz)
 Tabiki bu vücutları yapmak için, iyi biz azim, tabiki bir altyapı, doğru beslenmek ve ister istemez spora başladıktan belli bir süre sonrada vücut geliştirme ilaçlarını kullanmaya doğru itiyor. Belki görüntü gittikçe umut verici oluyor ama ya kaybedilenleri kim yerine koyacak.
 Uzmanlar ölümcül riskler taşıyan bu ilaçların ülkeye kaçak yollardan girdiğini, özellikle yarış atlarına daha hızlı koşmalarını sağlamak amacıyla verildiğini anlatıyor. Besicilik sektöründe yaygın olarak kullanıldığı için bu ilaçların ruhsatlandırma işleminden Tarım Bakanlığı sorumlu oluyor ve Sağlık Bakanlığı'nın denetiminin dışında kalıyor. Dolaşım sisteminde kalıcı bozukluklara yol açan hormonlar, kalp krizi riskini artırmaktadır.
   İnsanın dış görünümü artık yeni dünya için çok önemli, ama kalıplara göre yaşamamak gerekiyor.

3 yorum:

  1. hişt sanmayın he benimde vücudum fena değildir ...
    utandım şimdi

    YanıtlaSil
  2. Sportif erkek ok.
    Ama bu denli kaslarını şişiren erkek hiç hayallerimi süslemedi:)

    YanıtlaSil
  3. Ona bende karşıyım ama sanki bunlarda çok şişirmemiş gibi...
    Evet evet orta iki resim biraz haplanmış gibi ama Paul Walker hiç fena değil hani

    YanıtlaSil