7 Temmuz 2012 Cumartesi

PEPE ve AYŞE ŞULE BİLGİÇ

    
Yeni bir fenomenden bahsetmek istiyorum size pek muhterem misaferilerim, gerçi hepiniz bu fenomenin farkındasınızdır. Bu çizgi film dizisini hangi yaş kategorisinin takip ettiği belli değil artık, evde bizim Aslanı artık herkes tanıyor, ufaklık sayesinde bizimde ilgimizi çeken Pepe artık Aslan yattıktan sonrada bizimde keyifle izlediğimiz bir çizgi film oldu.

      Pepe'nin Hikayesi: Ayşe Şule Bilgiç 1977 Van doğumlu, Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun oluyor. Ardından oyunculuk eğitimi alıp, reklam, tiyatro ve televizyon dizilerinde oynuyor. tam bir motor sevdalısı olan Ayşe hanım bunu köşe yazıları yazarakta pekiştiriyor. Ama biz onu şarkıcı Kıraç ile evlenerek gerçek anlamda tanıyoruz.
      Ayşe Şule Bilgiç sessizliğini Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu'yla hayallerinin peşine düşerek karşımıza PEPE karakteriyle çıkıveriyor. Çizgi film sektörü çok maliyetleri bir sektör, ama onları buda durduramıyor ve tam 18 ülkeye PEPE'yi izlettiriyorlar. Öz be öz Türk karakteri Pepe, dansları hareketleri diğer karakterleri ile renk katıyor.

12 yorum:

  1. Pepeeee pepeeee çok üzülüyor

    http://www.youtube.com/watch?v=6Z0GsWZT_4g

    YanıtlaSil
  2. Pepe aşağı yukarı aşağı yukarı :'( Emir biri beni öldürsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha çok kopuyorum ben PEPE ye ve BEBE ye....

      Sil
  3. Ben hiç izlemedim desem!
    Benimkiler nedense pas geçtiler Pepe'ciği:))
    Hiç üzülmedim, zira mücadele etmem gereken yeteri kadar kahramanım var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama Semi o normal bu çizgi kahraman 2 ve 3 yaş ve 25 yaş üstü için; senin küçük beyler bu yaş kategorisine uymuyorlar

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Tekrardan çocuk olmak istiyoruz bazen... Dertsiz tasasız bana iyi geliyor çizgi filmler .. 25 ten önce çocukmuyum ben havasında bakmazdım çok yüzü çizgi filmlerin Semi :)

      Sil
  5. Ben henüz 25 olmadım ondandır:)
    Sünger Bob favorim, Ice Age' in tüm karakterleri de.

    YanıtlaSil
  6. Pepeyi seviyorum ama ice age karakterlerine bayılıyorum ona göre :)

    YanıtlaSil
  7. yiğenim sayesinde bilirim ben pepeyi.tatlı şey.bide keloğlan maceraları var oda güzel tavsiye ederim :))))trt4 çocukta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok biz keloğlanı sevmiyoruz.. Onda biraz sevimsiz karakterler var Usta...

      Sil