23 Haziran 2012 Cumartesi

SPARTACUS VE YAKIŞIKLI ERKEKLER

  Tarihin  en büyük gladyatörlerinden biri olan Spartacus eski bir roma askeriyken ordudan kaçar, daha sonradan tutuklanarak köle olarak Batiatus'un gladyatör okuluna satılır. Orada belli bir zaman geçirip  adına romanın en iyi gladyatörlerinden biri olarak tanıtır. Köle olarak yaşamak istemeyen arkadaşlarıyla zor ama bir o kadar kararlı birşekilde kaçar ve roma ordusuna karşı büyük bir direnişin baş mimarı olur.
    Bizim hayatımıza 3 yıl önce  görkemli ve bir o kadarda yakışıklı olarak giren spartacus, dizi izleyicilerini kısa bir sürede kendine hayran bırakan bir dizi karakteri olmuştur. Andy Whitfield ve arkadaşları kısa sürede dikkatleri üzerine çeker.
Süprizlerin nerede ve ne zaman çıkacağı belli olmadığı için rutin sağlık kontrollerini yaptırırken kötü hastalık olduğunun anlaşılması üzerine diziden ayrılan Andy Whitfield kısa bir süre sonrada tamamen hayatımızdan ayrıldı. İlk iki sezonda ona iyice alışan seyircilerde dizinin onsuz çekilmez olacağını düşüne dursun, yerine çelimsiz cılız ama yüz hatları hiç fena olmayan yeni karakteri Liam Mcıntyre spartacus olarak başka bir tiple karşımıza çıktı.





Sezonlar sırasıyla bittikçe karşımıza yeni yeni yakışıklı erkekler çıkmaya başladı. Çaktırmadan kıskanmaya bile başlarken dizinin heyecanıyla kıskançlığımı unutur oldum. Ama şimdi düşünüyorumda bu dizide bayağı bayağı yakışıklı erkekler izletmişler bize, avanak avanak bende oturup hanımımla iki tane kan akıyor diye izler olmuşum. Yok yok canları sağolsun bize böyle bir dizi izlettirdikleri için STARZ kanalını ve yapım şirketine teşekkür etmeyi borç bilirim.
 Yeterki böyle prodüksiyonlarla gelsinler.. Dekorlar, kıyafetler, kameralar, makyajlar ile iyi bir yere kurulan spartacus fenomen etkisi yaratmıştır.

8 yorum:

  1. Hepimiz spartakusus:)
    evde izlerken kanali degistiriyordum ama cok mustehcen sahneler var.cok gereksiz yane:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. usta dizi manyak oralarda kalma derim sana.. Gerçi sen scarface izlersin ama...

      Sil
  2. Dün gece mekanda sabaha karşı kafamı kaldırıp baktığımda bir ara ekranda Spartacus vardı.Kafam iyi herhalde dedim:) Ne alaka ya derken senin bloğu açıyorum, birbirinden kaslı erkekler:) Tipim değiller, sahiplerine bağışlansınlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha... aynı yerdemiydik acaba dün...
      ama illa kas değil olay adamların yüzleride fena değil hani,...
      Ama dediğin doğru kaslar ön planda gözüküyor yüze dönemiyor insan ilk bakışta...
      :)

      Sil
  3. :)) insan manyak oluyor bazen. (bazen mi??)
    Geçen hafta nerdeyse her gece dışardaydım, dün ise çocuksuz son gecem diye hafif abartmışım:)
    Aynı yerde miydik fark etmemiş olabilirim:)))
    Akşam sana RT ettiğimi okudun mu?
    Dersine iyi çalış Begit:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bizde Mr.E ileydik ... onuda yazacağım az kaldı...
      yok aynı yerde değildik ama ikimizde spartacus ü görmüşüz ordan kapıldım aynı yerdemiyiz diye
      espriye...

      Sil
  4. Aynı yerde olmamız mümkün değil zaten yahu:))
    Hımm Mr.E, bakalım ne çıkacak altından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz çok eğlendik bakalım sizde eğlenecekmisiniz...

      Sil