26 Haziran 2012 Salı

KOMŞUNUN İYİSİ MAKBUL

            Herkes komşuculuk oynamayı sever ama bir türlü istediği komşusunu bulamaz. Bizim sitemizde sağolsunlar Gizem ve Burak adlı iki tane akadaşlarımız apartman hayatının ne kadar zevkli olacağını bize anlatıyorlar.
            
            Gizem arkadaşımız sitenin bütün aktivitelerine katılan  nerede eğlence, yemek, oyun varsa hemen orada biten bir arkadaşımızdır. Anlayacağınız hiçbirşeyden eksik kalmayanlardan, ama gerçeği söylemek gerekirse biraz yan geleyim yatayımcıdır. Elinde meşhur telefonunu alıp sitenin içinde aktivite aktivite gezer. Geçmiş yazılarımızdan çiğköfte videosunda da gördüğünüz gibi telefonu ile parmak idmanı yapar.

             Gel gelelim bu yazının esas kahramanına, Burak arkadaşımız çalışkan olduğu kadarda el becerileri olan bir arkadaşımızdır. Ne zaman birşey  istesek amade olur bize, canımız nargile çekse kömürü yakar hazır olda gelir, nargile şovu yapar, canımız çiğköfte çekse ben yaparım der, hemen terinin son damlasına kadar çalışır, bizim canımız denizin tat delisi olan midye çeker. Öteki gün midye toplamaya çıkar midyeleri toplar akşamı kapı çalar bir bakarız midyeler gelmiş, şakasına ama bunun taratoru yok deriz. Öteki gün üşenmez taratorunuda yapar bu sefer bir tabak midye ve taratorla kapıyı çalar. Bize de yanına buzzz gibi bira açmak kalır.

            Hiştt sesinizi duyar gibiyim sen nerede oturuyorsun, burak arkadaşın kardeşi falan varmı varsa bizim siteye yollasana der gibisiniz. Yok yok Buraktan başka yok ve sakın sulanmayın kapı komşumuza o bize lazım..
                                                                        ........ ASLAN BURAK SEVİYORUZ SENİ..


            not: Bu arada iki haftadır Ducan dieti yapan burak arkadaşımız 10 kiloya yakın kilo vermiştir. Bu midyeleri yaparken yemediğini, geçen gece kokoroç ( bu lafa bazıları gülecek sebebi var anlayana) partisi yaparken biz yarımları lüpürtetirken o sadece resimlerimizi çeker durumdaydı.

        
         

          

12 yorum:

  1. Yazık vallahi acıdım bak Burak isimli zat-ı "şahane"ye ^;^
    Acıdım falan ama keşke bi klonu da benim arkadaşım olsa demekten kendimi alamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehhe...
      çok tatlıdır vur eline al lokmasını misali..
      gerçi fiziğine bakınca öyle gözükmüyor ama :)

      Sil
  2. Ben o 'bazıları' na dahil değilim, ki gülmedim.
    Komşu şahane tamam da, sen böyle gidersen feci kilo alırsın, sonra seni okuruz burada: "bugün diyetimin 5.günü" diye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zamanda size diet listem hakkında yazılarımı yazar, bugün kocaman bir tatlı önümdeydi ama yemedim der sizde bana kısık kısık gülersiniz...

      Sil
  3. Buraağğkkk diye kendimi dağlara taşlara vurabilirim. Bende istiyorum bir tane Burak, benim de Burak arkadaşım olsun yea. Benimkiler utanmasa ayaklarını yıkattıracak. En azından bakk bakkk elde ne komşular var, ne arkadaşlar var diye burağı rol model olarak göstereyim bari.
    :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyidir iyidir burak...
      Böyle iki tane arkadaşın olsun markete gitmene gerek kalmaz ona göre....

      Sil
  4. bende isiyorum bi Burak benim yapıpta yiyemediklerimi yemesi için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burak bey adınız geçince hemen bu kıyılarda gözüktünüz bakıyorum

      Sil
  5. :))) adamı biliyorsun tabi ne istesek ertesi gün kapımızda diye yok şu olsada yesek yok bu olsada yesek alışmışsın anlaşılan.yakında daire kampanyaları başlar ozaman."daire alana burağı yan komşunuz yapıcaz bedavaya"...yada tam tersi "emiri alana daire bedava"diye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Usta biz öyle adam kullanırmıyız yakışır mı bize...
      sen karıştırdın galiba..
      Ama böyle komşular her eve lazım bana sorarsan..

      Sil
  6. :)) kırılma ya şaka yaptım çekirge.

    YanıtlaSil