15 Haziran 2012 Cuma

ESKİ REGATTA YENİ EGLENCE MERKEZİ

  Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi olan Galleria aklımızı almıştı içindeki oyun parkı ve buz pateniyle neye uradığımızı şaşırmıştık. Ardından yaşımız biraz ilerleyince Regatta çıktı karşımıza, ilk başlarda fenada değildi ama sonradan kaçak et kesenlerin mekanı olmaya başladı. Böylecede kalitesi iyice düştü. Deniz otobüsü sayesinde marina yeniden dünyamıza girdi, ama sadece buluşma noktasından ileriye geçememişti. Marina'nın kıymetini bilenler vardı ama onlarında ceplerindeki anahtarlar bizim o bölgelere girmemizi engelliyordu.

     Bundan üç yıl önce galeria, marina ve otel i satın alan konsorsiyum ilk başta galeria yı yeniden yarattı. Şimdi biraz kalın abiler için gibi gözüksede her keseye uygun yerler  bulunuyor.Ardından elini marinaya atan konsorsiyum çok iyi bir iş çıkarmış. Marina'ya geçen gün arkadaşlarla bir daha gittiğimizde, birazda gezme şansımız oldu. Tertemiz, kaliteli, bakımlı, şaşalı, kullanışlı, geniş mekanlar yaratılmış. Gene söylediğim gibi herkeseye uygun yerler bulunuyor. Yaz akşamları için çok güzel mekanlar yaratılmış. Esen rüzgarın keyfinede diyecek birşey yoktu. Yanınızda sağlam arkadaşlarınızda olursa daha ne istersiniz.
   
     Bence en önemliside açık alanlar olmuş, birde unutmadan söyleyeyim, en dikkat çeken konuda açık hava diskosunun düşünülmesi olmuş. Bence gençliğin yeni mekanlarından biri olacak. Buluşma noktasından çıkan marina, artık eglence merkezi olacağının sinyalleri veriyor.

       NOT:  İstanbul'un heryerinde olduğu gibi marinada da para bende diyen tipler bulunmakta, ama yapacak birşey yok bizim milletimiz param varsa göstermem lazım diyen bi millet....

                                                                              ........YAPACAK BİRŞEY YOK.....
Gidenler gitmeyenlere anlatsın misali...
                                                ........GELDİK RESİMLERE......

Açık hava diskosu...





Marina'nın girişi

13 yorum:

  1. Yazı güze,l fotortaflardan ilkini beğenmedim benim yerime başkası oturmuş orada :D

    YanıtlaSil
  2. hahahahaha.... yapacak birşey yok kaptan... Seni koydum yoksa başka türlü yorum yazmazsın sen...

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Kaptan sen olunca blogum popüler oluyor ona göre...

      Sil
  4. Galleria ile ilgili şöyle diyeyim: galiba ben ortaokuldaydım açıldığında. İstanbul' a yapılan okul gezilerinde Dolmabahçe falan tamam da mutlaka Galleria' ya uğranılırdı. Dönüşte herkes ballandıra ballandıra anlatırdı:))
    Yıllar oldu uğramayalı....
    Anlattığın kadarıyla marina marina olmaktan çıkıp eğlenceli bir hal almış. İlk foto benzerini biz de yaşıyoruz bazen. Sonra karar alıp herkes aynı anda kaldırıyor cepleri:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galleria Artık uğranılacak bir yer olmuş... eski ballandırma günleri geri geldi diyebiliriz... Marina artık yaşam ve eglence yeri olmuş. Modern bir görüntüyede sahip... Telefon artık gözümüzün içine girdi.. Engellemek istesekte bier yere kadar oluyor. Ama ben evime girdiğim anda elime almıyorum diyebilir....

      Sil
  5. Hem şunuda belirtmek lazım kaptanımız Mr.E'nin gizli fotoları var elimde yayınlanmasını istemiyorsa bana ulaşsın.
    O bilir :)
    heheehe

    YanıtlaSil
  6. Ben olsam beni tehdit etmezdim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EEeE ettim ettim işte kaptanım...

      Sil
    2. Ulan çocuk gibisin, hiç yakışıyor mu evli barklı, çocuk sahibi adama...cık cık cık

      Sil
    3. evli barklı birde çocuklu... Ama gönlüm çocuk ne yapayım canım kaptanım...
      Hem fatih in iddia dan da kaçmışsın haberimiz var ona göre...
      Üzmüşsün fatihimizi...

      Sil
  7. wayy boynuz kulağamı geçiyor ne :)))) bakırköy her zaman güzeldi.açık hava diskosuda çok inandırıcı geldi bana ya.şarkıyı söyleyen ablayı gerçekten orda söylüyor sandım meğerse meşhur biriymiş :)) ben niye yokum fotoda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Usta senin o halin çok tatlıydı bu kadın nerede der gibiydin...
      sen resmi çekensin usta.. birde resimlerden kaçıyorsun...

      Sil