6 Haziran 2012 Çarşamba

.....Galiba alzheimer oluyorum.....

.....Galiba alzheimer oluyorum.....



Benim başıma çok çok gelir. Her hafta gördüğüm insanın ismini hatırlayamam bazen, yanımdaki arkadaşımda o insanı bir kere görmesine rağmen direk ismiyle hitap eder. Ulan ne gereksiz bilgi tutuyorsun der arkadaşı ufalarım azıcık ama şimdi bakıyorumda kesin kez sorun bende, bu konu hakkında dün başıma gelen birşey anlatacağım size;

     Gel gelelim konunun absürtlüğüne; sabah erken saatlerde gittiğim bankada müşteri numaram yandığında coşmayı beklerken sağ tarafımda bana sırıtan bir şahıs gördüm. Amanın diyip kendime çekidüzen verirken fermuarımı yokladım galiba ve elimdeki paraları sıkı sıkıya tutar olmuşum. Şahıs yerinden kalkıp bana doğru gelirken vay Emir nasılsın demezmi! Aha herif yanıma oturdu bende çaktırmayayım dedim tabiki, emir nasılsın bebek nasıl hanım nasıl anne baba nasıl.. Başka tanıdığım ailemden kimse olmadığı için ortak arkadaşlarımız varmış onları  saymaya başladı. İsa da askere gitti kıbrısda keyfi gıcır, fatihte bizim kırtasiye ye takılıyor diyor. Ben sırıtıyorum ama öküz gibi göründüğümüde tahmin ettiğim için çakmasın diyede arada muhabbete katılıp birşeyler söylüyorum. Sıra numaram gelince hemen ordan vınlıyıp müşteri temsilcisiyle işimi yaparken telefondan da  de Fatih ile İsa isimlerine bakıyorum. Tanımadığım arkadaşım beş on dakika sonra yanıma gelip beni öpüp herkese selam söyle, kendinede iyi bak demesiyle sağolasın kardeşim (kurtarıcı lafım oldu bu durumlarda) diyerekten el salladım.

       Yani şimdi ben alzheimer mı oluyorum. Yada benim için bu adamın hiç önemi yok mu? Yok yok ben alzheimer oluyorum. Uzatmaya gerek yok.

        Moralim bozuldu gene, şuanlık yapacak birşey yok... yardım elinizi açın bana arkadaşlar....

6 yorum:

  1. Bizimle sık görüşmesen bizim de adlarımızı unutacaksın sen :)))

    YanıtlaSil
  2. Zaten seninkini unutmak üzereyim he haberin olsun.. Artık ayda yılda görüşüyoruz. Bitsin artık bu tez

    YanıtlaSil
  3. Yazıyı niye çok küçülttün? Zor okunuyor.
    Unutkanlık bende de mevcut. Bir fikir veren olursa paylaş hep birlikte öğrenelim:)

    YanıtlaSil
  4. Yazarken büyük yazı yazayım dedim onu bile unuttum.. anlayacağın vahimim.. Kimse yardım etmiyor şimdilik :)

    YanıtlaSil
  5. :))) maydonoz ye.iyi geliyormuş hafızaya

    YanıtlaSil
  6. abi maydanoz bagsura iyi geliyor. Karıştırmış olma he:)

    YanıtlaSil