14 Mayıs 2012 Pazartesi

Winnigh Eleven serisinden Pes 2012 ye

                    Winning elewen 3 2003 yılında karşıma çıktığında daha ps2 nedir bilmiyordum. Ben ve arkadaşlarım bilgisayardaki oyun zevkinin hiçbir yerde yaşanmıyacağı hakkında yorumlar yaparken ( tabiki amiga da sensible soccer oynayan bir topluluk olarak) http://www.youtube.com/watch?v=jMXvcDXFOAc karşımıza o küçük kutuda istediğin yere taşıyabildiğin ve futbolcu isimleri sayesinde japonca yı öğrenen büyük bir topluluk çıktı.( http://www.youtube.com/watch?v=XtfgCyhFUG0 ) İnanılmaz oyun deneyimleri yaşadığım bir oyun serisine başlamış oldum. Beni bu konsolun tutkunu yapan oyun uzun ve meşakatli bir yoldan sonra ps3 ve pes serisi ile kendinide aşarak inanılması zor bir topluluğu bağımlı haline getirdi. (http://www.youtube.com/watch?v=Q9tYBRSREZU )
                     Bazen gerçek anlamda futbol oynamaktan çok daha zevk aldığım bir platform haline gelen pes 2012 serisi oynamaktan zevk aldığım arkadaşlarım sayesinde ödül kumpanyasına dönmüş nulunmaktadır.
                     Konami şirketinin başımıza böyle bir fenomen çıkarmasından dolayıda şirket çalışanlarına teşekkür ederim.
                     Bana büyük mutluluklar yaşatan  genelde yüzüm gülerek ayrıldığım arkadaşlarım eren, fatih, hasan, baki, alkın, salih, serkan  bu yazımda yervermekten mutluluk duyarım.

 Dipnot: EREN OKAR, FATİH ATALAY en kısa sürede borçlarınızı ödeyiniz. Yoksa 7 gün içinde icra takibi başalatılacağını bildiririm.           


                                                                                          EMİR BEGİT

                    

4 yorum:

  1. İcra micra ne ayaksın oğlum sen :D

    Hoşgeldin blog alemine delikanlı ;)

    YanıtlaSil
  2. Birileri Pes i bıraktım diyor kaptan...

    YanıtlaSil
  3. kredi kartıyla ödicem 12 taksit artı 3 ay öteleme artı 5 ay iteleme ile.

    YanıtlaSil
  4. hahahah. komisyon anlaşması yapmadın hala he..

    YanıtlaSil