29 Ağustos 2012 Çarşamba

BEN KEYFİM ve KAHYASI



 Bir elimde laptop bir elimde fırında makarna tabağı önümde de cristiano RoNaldo umurumdamı bu dünya havalarıyla otururken maçın süresinin bitmek üzere olduğunu görünce bir anda büyük bir stres bastı bana hemencecik yayılmış oturuşumdan kendime çeki düzen vererek terlemeye bile başladım. Bununda en büyük sebebide uykumun olmayışı ve bu geceyi yayılarak kumandaya feda etmek isteyişimden kaynaklandığını düşünüyorum. Ama korku tüneli gibi neredeyse 6 koca yıldır Ramazanda, yaz aylarında, sabah öğle akşam her yemekten sonra gece diş fırçalamadan önce gece yatmadan sonra sabah kalkmadan önce karşımıza SHOW TV'nin fenomen olan ama nasıl ve neden olduğunu anlamadığım ( çaktırmadanda arada baktığım aaaaaa buda oynuyormuş tipi aldığım) DOKTORLAR dizisi karşımıza çıkar oluyor. Tekrar show tv'yi açtığımda karşıma çıkan dizi sayesinde elim titreyerek tüylerim ürpererek acayip sesler duyarak hemencecik kanallara bakar oldum. Ardından yanlışlıkla  Kanaltürk'ün  boyalı saçlarıyla alınmış kaşlarıyla kısacık boyuyla değnekçi tipiyle karşıma EROL KÖSE çıkıverdi. Bu kadar güzel ve herkesin iyiliği için kendini köprüden atmaya amade olan adam kadar iyi olmadığımdan dolayı hemencecik o kanalıda kapatır oluverdim. Artık bu anıda yaşadıktan sonra ardı ardına üç kere DABBE izleyecek kıvama gelmiştim derken  bir anda güneşim parladı aklım uyuştu gözlerim kamaştı işte bu dedim NİRVANA'ya ulaştığımı anlar olduğum muhteşem açılış karşıma çıkıverdi. TRT3 2012 LONDRA PARALİMPİK OYUNLARI AÇILIŞ TÖRENİ inanılmaz hikayelerle dolu gerçek üstü insanların olduğu harikulade bir açılış töreni ile bütün korkularımı yenmemi sağladı.

 VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER...
  .... der çeker giderim.....

10 yorum:

  1. Doğru dürüst bişeyler bulmuşsun ne şanslısın :)

    Ben bişey bulamıyorum gidip kitap okuyorum sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim canım çekmiyor canimet kitap ve tv ... Sen birde bana sor ara ara en sonunda beklemediğimi buldum... Ama bazen o aptal halle elinde kumanda çok güzel oluyor o başka

      Sil
  2. çok duygusal bi anıma denk geldi ağlıyorum şuan resmen.
    video etkiledi sanırsam.

    ya doktorlara çok yükleniyorlar :D
    ben bir ara takıldım izledim geçen sene mi ne. okul dönüşlerinde televizyonda izleyecek başka bişey olmuyordu yemek yerken de televizyonu açıyordum işte. yaz bitsin de diziler geri dönsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takılmama ihtimalin yok ki Heidi.. yokolmaya kalsın saha diziler başlarsa yaz biter off bitti galiba... Hem böyle olmayacak bir dahaki post u sen tam ağlarkene arayacağım ama seni güldürmek için olacak haberin ola :)

      Sil
  3. Erol Köse tanımına bayıldım:) Hiç hazetmem kendisinden, olmasa da olur bir insan.
    Tv ile yaz-kış ilişkim çok değişmiyor. Bir seyrettiğim Okan Bayülgen ve Yalan Dünya var. Gerisi NTV ya da NGW, Discovery. Bir de çocuklarla Sünger Bob:) Arada sinemada kaçırdığım filmleri DVD olarak izliyorum.

    Gece gece fırında makarna mı yiyorsun? Pes Begit!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dvd olayı bende uçmuş durumda fena olmayan bir arşive sahibim ondan dolayı olsa iyi bir gerçek film izleyicisiyim... Makarnama kızma Semi; ben biraz geç gelenlerdenim eve sonrada canım çekiyor işte... :)

      Sil
  4. Ye sen ye Begit, çalışan adama lafım yok, saygım var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Semi.. Çok çalıştıdiyorlar ama fırsat bulup kaçıyorum bende tam türk işi... Dünde Mr.E ile hapur küpür götürdük birşeyler ama herşeyi yazmıyoruz ona göre :)

      Sil
  5. Nasıl tv izlenir gibi bişey olmuş :D

    YanıtlaSil
  6. artık ne yazık ki başka birşey yapmadan tv de sadece ona kapıolara izleyebilecek program sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor Funda

    YanıtlaSil