18 Nisan 2013 Perşembe

Nisan ve Deniz Sezonu





Deniz sefası

   Beni tanıyanlar bilirler genelde her yıl yaptığım denemelerden biridir ve bu senede biraz geç olsa da tekrardan canlandırmak istedim bu keyifli deniz sefasını....

    İşim gereği İstanbul'un belli yerlerine giderim yolumda belli aralıklarla Silivri'ye düşer Annem de Selimpaşa'da kaldığından dolayı güzel bir öğle yemeğini kaçırmak olmaz deyip dönüşte yanına uğradım. Tabi ki uyanıklık yapıp önceden haber verince sofra fena bir hal almıştı. Güzel bir sohbet yemek çay sefası ve uğur ile de tanıştıktan sonra sezon açılışını yapayım bari diyerek denize doğru inişe geçtim...

    Su buz haberiniz ola ne zaman ısınır bir fikrim yok. Hava fena değil ama es es videodan da duyuyorsunuzdur rüzgarın sesini.. Çok kalmadım deli demesinler diye ama genede diyenler oldu orası ayrı..
Hep gül anam..



Her yıl yaptığım sürenin biraz gerisindeyim ama hava şartları çok ilerisinde değil onunda farkındayım.. Tavsiye ederim vücud direnciniz çok fazla yükseliyor. Metabolizma hızla çalışmaya başlıyor. Gerçi ben haftada iki kere soğuk suyla duş alırım mevsim fark etmez der çeker giderim bezelyelerim...
Annemin yeni dostu

 

                                       İşte karşınızda videomuz bezelyeler bakalım begenecekmisiniz

15 yorum:

  1. Video oldukça başarılı, sen çözdün bu işi :)

    YanıtlaSil
  2. Baba bezelye annen ne kadar gençmiş öyle :)

    Ve kanımı dondurur soğuk duş ne vücut direnci :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genctir evet civil civildir kalbi yaşamayı sever cok ondan olsa gerek bezelye PERA... soguk sudan kaçma iyidir çok gördüm faydasını şimdilik :)

      Sil
    2. Sinüzitim var benim, deniz sinüslerimi açsa da ıslak saç mahveder :) ana ben de yazlığa kaçıp bi deniz kaçamağı yapacam gibi final öncesi :)

      Kıskançlık kötü şey baba bezelye :D

      Sil
    3. evet bol bol çek sinüse çok iyi gelir tuzlu sok bezelye Pera...
      bakalım bitsin de aç sende sezonu derim sanada:)

      Sil
  3. Ben giremem, girenlere saygım sonsuz:)
    Evde bir kuzeyli olduğundan bu havalarda suya girme gibi bir durum onda da mevcut:) Seni de böyle görünce çok şaşırmadım:)) Manyaksın hafif:))
    Annen benimle mi yaşıt yahu? Şüphelenmeye başladım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam senin posttu okuyordum mail geldi bezelye Semi... deniz güzel tabiki giren için girmeyen onun yerinede Üşüyor doğrusu bu... ama var delilik o doğru ama zararsız olanlardan:) Sorma annem havaya girdi çok ama gönlü genç olanlardan :)

      Sil
  4. soğuk su wuuuu yazın ortasında bile giremem o ilk dalış varya o ilk dalışşş aman aman derim tebrik ediyorum vallahi süper bezelye oldun artıkın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bezelye tosbaga ama ilk giriste bende biraz tirsmisim yoksa soyle havalı bir atlayış yapardim:) artik darisi bir dahaki dalışa

      Sil
  5. silivriye hiç gitmedim ve çok merak ediyoruum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir sahil kasabası tavsiyem olur...:)

      Sil
  6. Emir naptın sen sezon böyle başladı ise bu sene balık olursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bezelye kardeş bolat beni küçümseme o tarihten sonrs 3 kere daha denize girilmiş bulunmakta.. birinde de dalgıç olarak haberin ola.. ama masa tenisini ogrenmem gerek :)

      Sil
  7. Başarılı buldum:) İyi denemeydi bezelye:))) Ayrıca silivri yi ve selimpaşayı iyi bilirim;)

    YanıtlaSil