30 Nisan 2013 Salı

MASA TENİSİ ÜRETİMİ

Spor merakımı artık hepiniz bilir olmuşsunuzdur bezelyeler... Bu merakımı kimi tanısam kimi görsem geçirmeye de çalışmaktayım. Şu ana kadar gerçek spor yapan kimseden zarar görmedim. ( Badi bulding bana spor gelmiyor ona göre) Bu zevki her fırsatta her yerde yaşanmasını istediğimden dolayı şantiyelerimden birinde kalıpçıların boş vakitlerinde canlarının sıkıldığını gördüğümde ve en kısa biçimde onlara keyifli bir uğraş bulmak için ortaya masa tenisi masası yapalım dedim. Hepsi aaa olur ama nasıl sözünü ettiklerinde benim aklımda fikir oluşmaya başlamıştı. hemen playwood ve malzeme tedarikinde bulunduktan sonra iş ustalığa kalmıştı ve daha sonrasında ortaya 400 TL. lik masa çıkmış oldu. Bana maliyete 35 TL. olunca bu işin nasıl karlı olduğuda dikkat kaçmasa gerek bezelyeler...


Boyamakta gerek

Çizgisiz de olmaz he...

pratik çözümlerde gerek

14 yorum:

  1. Lisedeyken boş derslerin eğlencesi idi masa tenisi. :)
    Solak olduğum için sol el ile oynuyordum. Bunu bir arkadaşa söylemiştim de, sollar fena olur demişti. Üzerinde çalışıp ilerleseydim belki fena olurdum da, benimki oyundu sadece. :) :) Acemice hemde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amatör kalalim daha iyi... evet solaklar ters olur yakar canını rakibin... guzel bir eglencedir hayatın sıkıntısının yaninda

      Sil
  2. Spor yapan insandan gerçekten korkulmaz, aynı fikirdeyiz. Çocukların da mutlaka ciddi olarak bir sporla ilgilenmelerini istiyorum. Peer Ole Aikido yaptı bir süre, sonra araya kayak girdi bıraktı. Şimdi kayak takımında, bu kış ilk madalyasını aldı velet:)
    Tenis oynuyor birkaç yıldır da. Kai Felix de kayağa bu sene başladı. Tenis de öyle. Yeter ki bir sporla meşgul olsunlar hangisi olduğu önemli değil.
    Çalıştığım dönemde firmada öğlenleri masa tenisi oynardık, turnuva bile yapardık:)
    Zevklidir, bir de üstüne solağım:)
    Senin masa tenisi yalnız çok ekonomik olmuş! Elinden iş gelmeyen adam kazıklanmaya mahkum yani:))
    Topları bol tutmak lazım, malum sizin ortam biraz havadar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spor candir bezelye Semi.. masallah masallah bende tenis oynuyorum frna sayılmam kayak biraz zaman ve mekan istiyor bana zor. Tenis favorilerden simdilik ama crossfit de fena zevkli:)

      Sil
    2. Biz bu kadar yakın oturmasak kayak olur muydu bilmiyorum:) Dediğin gibi zaman ve mekan istiyor. Açıkcası bana bu kadar yakında bile zor geliyor. Uludağ çok kalabalık ve hatta bazen vıcık vıcık:) Fiyatlar desen 3 katı. Bu paraya yurt dışında kayak yaparsın:) Neyse ki benimkiler yaşlarından dolayı artık okulla birlikte gidiyorlar:))
      Ben daha çok kamp ve yürüyüş seviyorum, dağlara çıkayım keçi gibi tırmanayım:))


      Sil
    3. Evet kesip biciyorlar turistleri sorma.. yürüyüş benim işim yeterki ayağım yola devam edebilsin günde 50 km ye sesi çıkmaz... bu yaz yürüye yürüye canakkaleye gitmeyi düşünüyorum :)

      Sil
  3. harika olmuş bu :) bizim terasada yapsak bundan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaah olur adres ve ölçü ver kargo senden ama :)

      Sil
  4. Spor iyi hoş masa tenisi en sevdiklerimden :) süper fikir! Ve mükemmel olmuş :) bu arada ben bu blogun yabancisiyim da bezelye de ne demek ki ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yesekkurler bezelye Anneayca... keyif ile oynar olduk bizde... hem bezelye ile ilgili şunu derim sana ben insan demek yerine bezelye demeyi tercih ediyorum ve önünde sıfat takiyorum örnek vermek gerekirse anne bezelye.. caliskan bezelye.. şımarık bezelye gibi :) eğlence oluyor bana

      Sil
  5. Ben de isimlerle oynarım çokça ama bezelye hiç aklıma gelmemişti :) bunun Mendel ile bir alakası var mı ?? Malum arkadaş bezelyelerle pek mesgul o sebeple size Mendel diyebilirim :) bu arada bezelye Anneayca olmadı bana genelde maydonoz derler otoburum da bu aralar :)



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek sahiplenmenin sebebi belli oldu bezelye yemeğine maydanoz çokkk yakışır...
      bende tam tersiyim protein ağırlıklı besleniyorum.. Ama sebzeyi çok severim hele hele bezelyeye baygınım....
      Yok yok mendel gibi genetik ile işim yok ben sadece sevimlilikleri ve afacan oluşlarını seviyorum bezelyelerimin :)

      Sil
  6. Emir, helal olsun walla tebrik ederim. Yalnız ben bu oyunu çok pis oynarım haberin olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstad ben sadece oynardim ama şimdi hergün orada iş ayarlayıp öğlene masanin karşısına rakip buluyorum. . BIRAZ daha dersten sonra karşına gecebilirim haberin ola :)

      Sil