8 Şubat 2013 Cuma

ERKEKLERİN ŞİFRELERİ

   
            Gelmişi geçmişi olmayan bir konu gibi gözükebilir sevgili bezelyeler, bakıldığında biz anlamaya çalışmıyoruz da diyebilirsiniz yada erkek bezelyelerde biz anlaşılamıyoruz derler gibime geliyor.. Ama işin aslı şudur bana sorarsanız soruyormusunuz onuda bilmiyorum da hadi sordunuz diyelim; biz anlaşılmamaya çalışırken kadınlar bizi anlamaya çalışmalarından dolayı işin suyu çıkar ve sonuç olarak biz anlaşılmıyor oluruz tabi ki bunu da yapan gene kendimiz bezelye Erkekler olur..
    
    Bu konuyu örnekler ile açıklamak gerektiğini düşünüyorum biraz daha açıklayıcı olması konusunda tahminlerim bunlar,


   Kadınlar ve Erkekler derken  bu seferde biz bezelye erkeklerin anlaşılma yada anlaşılamama sorunlarına geçelim...

1) Basit bir kural biz hala çocuğuz bunu unutmayın ne olursa olsun esas ilgiye ihtiyaç duyan biz Erkekleriz çünkü ne derseniz deyin yalnız olan bizleriz... :)

2) Kafamızın % 100 'ü kötü huylu çalışır. Aklımız fikrimiz ne olursa olsun uçkurumuzdadır..

3) Dedikoduyu kadınlardan daha çok severiz ama hiç belli etmeyiz. 

4) İştahımız olmadığı anda bilin ki bizde bir sorun vardır. Bu hayra alamet bir konu olmayabilir ona göre..

5) Futbol tutkumuzdur burası önemli ya sonrası; diğer sporları iş olsun diye izleriz.. Yada başka görmemiz gereken canlılar vardır. ( Tenisçiler, voleybolcular, basketboldaki pon pon kızlar, ) Ne derseniz deyin en ayısından en centinmenine bu böyledir.

6) Kızların yanında sarışın sevmem, takma saç sevmem,  o nasıl ruj, o topuklu ne öyle, o nasıl gögüs, o dudakta ne aman yarabbim diyen erkeklerin hepsi İnternette Paris Hilton videosu arar neredeyse ölecek olan Pamela Anderson videolarınıda arşivlerine koymuşlardır. İnanmayın bize..

7) Kadınlara şeytan diyen erkekler onları leytan yapan bizleri basit bir hayat ile mutku olmayı seçen kadınların bile hayatlarını zorlaştırıyoruz. Bakınız annelerimiz bizim ile bir ömür boyu uğraşmak zorundalar yazık değil mi onlara.. 

8) Kızı tavlayana kadar canımlar, bebeğimler, yavrumlar diyen diller iş ciddiye bindimi benim biraz işim var. Benden sana adam olmazlar. Bensiz daha mutlu olursunlara döner.

9) Manitamız ile akşam gezmeleri sevmeyiz ama damsız olalım eve de girmeyiz.

10) Bizden dost olmaz öylede gözüksek kızın zor zamanını yakalar en kısa sürede çıkar saplamaya çalışırız.

11) Adam gibi olanımız vardır ama nerededir onu bilmeyiz. Bana sorarsanız yokturda neyse; hepimiz aynı kiprit in çöpüyüzdür. 

12) Eskilerin söylediği sözdür kadın kıvırtmasa erkek yakılmaz derler yada öyle birşey ama neyse  bu laf tamamen erkek uydurmasıdr. Adam gibi adam bakmaz o kadında o zaman sallamaz be birader..

13) Parayı bulduk mu anamızı babamızı tanımayız değil karımzıı manitamızı nasıl tanıyalım. Hemen satar yenisini ararız. Kökümüze kibrit suyu gerek bize..

14) Yemin ederiz vallah billah deriz inanmayın bizden adam olmaz.. Adam olmayanın yemininden ne olur ki..

15) Baba oluruz kızımız olur astığım astık kestiğim kestiğe döneriz. Kızımızı dizimizin dibinde isteriz. Eee gençken o kızlara ettiklerimizi unutur sanki bütün erkekler biz değilmiş gibi sahip çıkıp kollamaya çalışırız..

16) Duygu yoktur bizde var gibi yapar öküz kılığından çıkar rolümüzü oynarız ama ne kadar sürer. Anca bir iki bölüm oynayabiliriz rol kabiliyetimizde kısıtlıdır anlayacağınız..

17) Yaşlanırız dede oluruz hala karıya kıza sarkmaya çalışır yaşıtlarımızı beğenmez daha genç olsun isteriz. Biz böyle doyumsuzmuyuz neyiz..


18) Dede oluruz artık öteki taraf bizi çağırmaya başlar o vakit bir anda süper dede oluveririz.Bizi o günlerde tanıyanlar için  inanılmaz bir karakter oluruz. Ama kahveye gidip eski dostları görünce gene zıvanadan çıkar gerçek öküz halimize bürünürüz.

   Yeter biz adam madam değiliz.. Bakın hemcinsler alınmayın bu yazıya ama bizden bi bok olmaz iyisi mi kadınlar bizi def etmeden bu dünyada azda olsa adam taklidi yapalım şu narin canlılara zarar vermeyelim..

   Zor biliyorum bu isteklerim biliyorum kimse bu kadar taviz veremez kendinden ama ya çıkarsa demeden de olmuyor bezelyelerim der çeker giderim buralardan öpüldünüz  bezelyeler....



                                                                                     BEZELYE AİLESİNE SEVGİLER

                                                                                        KURTLU BEZELYE EMRİLYO

20 yorum:

  1. erkeklerden nefret ettim, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hedefim bu :)

      Hakediyoruz bunu her yoldan :)

      Sil
  2. hepsini ve fazlasını da biliyoruz,sen sıkma canını.Ama biz de mazoşistiz,oradan kurtarıyorsunuz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm..
      En sonunda yeni bir Hitler gelecek yahudiler yerine erkekleri katledicek 40 yıl sonra iyi olmuş diyeceksiniz.. :)

      Sil
  3. madde 9.14 var bir kaç tane daha :) harika bir yazı olmuş ancak bukadar iyi anlatılırdı sanırım.

    yalnız birşey var ebrumunda dediği gibi ne yaparsanız yapın bizi yaratandan ötürü biz sizleri hep sever şevkat gösteririz :) ve hiçde akkıllanmayız .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bezelye Tosbağa.. yazı iyi ama aklıllanmama özelliğinizden dolayıda bizde değişemiyoruz galiba..

      Öküz geldik öküz gideceğiz artık ne yapalım :)

      Sil
    2. benim erkek arkadaşım bana taa en başında dediki bak tosbağa malzeme bu benden çok bişe bekleme beceremiyorum :) ( bahane) ben sertimdir üzerim :) hakkatten beceremiyor romantizmi :)

      bizde mazoşittizya tabi olsun dedim o yüzden şikayet edemiyorum bile ben demiştim diyor hemen :) bizde erkekleri her haliyle kabulleniyoruz artık napalım

      Sil
    3. hahahaha oda iyi tosbağa bezelye :)

      Sil
    4. bu yazıyı tekrardan iyice okuyacagım bugun

      Sil
    5. ok tekrar bekliyorum yorumunu o vakit :) hem neden tekrardan onu da merak ettim

      Sil
    6. bırazcık benım bloguma ugrarsan ve okursan sanırım anlıcaksın neden

      Sil
    7. Hemen damlıyorum tosbağa bezelye

      Sil
  4. Yazını okuyalı kaç gün oldu yahu! Ancak yazıyorum, 15 günlük uykudan uyandım diyelim:)
    Eğlenceli bir yazı olmuş. Ben her ne kadar çok genelleme sevmesem de kadın-erkek meselesi varoluştan beri en çok konuşulan konu belki de. Hatta bir dost demişti ki, dünya bunun üzerine dönüyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelll ve öyle oluyor bezelye Semi.. Aynen öyle :)

      Sil
  5. feministliğe emin adımlarla ilerliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. neredeyse bende feminist olacağım az kaldı :)

    YanıtlaSil
  7. Evet erkekleri çok iyi anlıyorum, sonunda onlar gibi olup çıkıyoruz! O kadar iyi anlıyoruz ki! Ben mesela çok iyi anladığımı düşünüyorum. Bazen tek bir örnek yetiyor çünkü anlamaya..ne demişler... ilkinde yanılabilirsin suç karşındakinindir.. Ben tek örnekle olayı tamamiyle çözenlerden oldum, Allah'tan.. bir de etrafı çok iyi gözlemlerim, onun da faydası çok. Erkeklerle ilgili hiçbir şeye şaşırmıyorum, ama genç kızlar mutlaka okumalı bunları, halen anlayamadığını düşünen varsa; yukarıda maddeler halinde yazan herşeyin gerçekliğine gönülden inanıyorum. Tamamiyle bir erkek zihni gibi çalışabiliyor artık aklım. Bu evliliğimde işime yarıyor, ne söylemek istediğini çeviriyorum, Türkçeye; eşim nasıl da hemen çaktın diyor...Çünkü diyorum tamamiyle bir erkek gibi düşünebiliyorum. Neden şaşırdın.. Bizi böyle yapan sizlersiniz.. Şükür ki erkek gibi düşünmeme rağmen, hanımlığımdan birşey kaybetmiş değilim, anlamak demek onlar gibi olmak anlamına gelmiyor... Anlıyorum anlamasına da şu Berlusconi tüm onu anlama çabama rağmen asabımı bozdu çok, ne sinir adam yaa, off.. :))).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler erkekler basit bir formül ama anlayana :)
      Çözümsemek çok önemli ve bizi çözümsediğin için tebrik ederim seni zor zanaat iştir bana sorarsan . Ben bile çözümseyemiyorum yeri gelince bizleri :)

      Sil
  8. Ne o yarışmalar falan? İnsan haber verir önce:)
    Sonra oy istemeye gelirsin ama:))))
    Mr.E ile rakip olmuşsunuz bir de, koptum okurken.
    İkinize de bol şanslar:)
    Bakalım hanginiz en "arzulanan" erkek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAhahahahahahha yok yok Semi Mr.E ile sadece spor dallarında rakip oluruz.. Ona tenis öğretiyoruz bu ara :)
      Heves ettik bari sanal alemde havamız olsun dedik.. yoksa fıkarayız bu aralar:)
      senin canın sağolsun gerisi boş lakırtı :)

      Sil