24 Ocak 2013 Perşembe

KADINLAR NASIL ERKEK SEVMEZ yada SEVER

Televizyon Kumandası: Televizyonu kumanda eden alet erkeğin eline yapıştığı an kadın için erkek gözden düşmüştür. Spor spor nereye kadar hemde sadece izleyerek olmaz öyle be birader..

Al sahne bu
Lömbür Göbek ve Aşırı Kaslı Vucüt: Hiçbirşeyin aşırısı beğenilmiyor.Önünüzde balkon gibi duran bir göbekle dolaşmayı istemezsiniz herhalde. Eğer bu ara biraz kaçırmışsanız ve göbeğiniz sizden önde gitmeye başlamışsa hemen kontrolü ele alın ve beslenmenize özen gösterin.Aşırı kaslı erkekler dikkat edin kafanız vucüdunuzdan küçük gözüküyor ise sizde dikkat edin emi..
2. ve 3. maddelerin cevabı
Slip Mayo:  Kadınlara ilgi duyuyorsanız, Alman değilseniz ve tabiki yüzücüde değilsiniz o zaman bu mayolardan uzak durun tamam mı bezelyeler...

Altın Takı: Çok zengin olabilirsiniz, altının rengini de seviyor olabilirsiniz ama kadınların ortak görüşü erkeklere altını yakıştırmıyorlar benden söylemesi
Böyle olduğu sürece sorun yok sanırım

Farklı Renkli Pantalon: Yok yok hiç denemeyin derim size.. Eeee tabiki güven hissiniz tavan yaptıysa orasını bilmem..

Ahanda şekil A..

Erkek Uzuvları: Son zamanlarda bloglarda takip ettiğim yazılarda bu konu bayağı bi sükse yapmış durumda. Hemcinslerim yolda yürürken oturup kalkarken o bölgelerinize yön vermeye çalışmayınız. Mümkünse kestirip ihtiyaç haline kadar yanınızda taşıyınız. Çünkü olay bayağı içler acısı durumda... )

Beyaz Çorap Giymek: Tenise mi gidiyor o vakit sorun yok ama orayı kim bulmuş der gibisiniz. O vakit çıkarın dolaplardan emi...

Tırnak Bakımı : Millet bu konu hassas illa özel bakım değil konumuz. Sadece dikkat temiz pak olalım emi..

Jöle: Dediğmiz gibi abartılı şeyleri sevmeyen kadınlar bu konuda da hassaslar. Abartılı bir jöleyi kim sever ki..


Kıllar: Evet erkeğiz çıkıyor ne yapalım diyenler vardır. Ama usturuplu be kardeşim biraz dikkat ne o öyle mağara adamı gibi geziyoruz ki toparlanın biraz karşımızda hanımlar var. Dikkat biraz konunun detayına girmiyorum bile sakın konuyu küçümsediğimi sanmayın...
                                      Resim koymaya kıyamadım sırf sizin için derdin farkındayım büyük sorun olduğunu biliyorum ama keyif kaçırmaya da gerek yok resimler ile... Ona göre kıymetimi bilin emi...

Ter Kokusu: Benim terim kokmaz, ben hiç ter kokmam diyenden korkacaksın ve bu konunun çözümü var. Lütfen dikkat edelim mis gibi kokmak varken hannibal gibi kokmaya gerek yok sanırım..

Bunlarında işi buymuş
Yağlı Ciltler: 100 metreden parlak yağdanlık şeklindeki yüzünüzle sizi tanımanızı istemez sanıyorum. Alt tarafı sabah akşam bir dove sabun.. Reklam oldu ama neyse ee biraz paranız varsa dermologica alın  sorun bitsin..

Sarı ve Bakımsız Dişler: Nasıl güleceksiniz düşünün bakalım. Sigaralı dişlerle mi yada sabah akşam 2 dakika  fırçalamak için bile emek harcamadığınız dişleriniz ilemi...
Arkadaş, diş denince favorim halen..
Yemek Yiyebilmek: Kadınlar erkeğin yemek yeme şekline çok dikkat ederler. Eğer hızlı ağzını doldurarak ses çıkararak bir de ağzınız doluyken konuşarak yemek yiyorsanız kalkın gidin derim size.. Ama bu kadarıda aynı anda yapılmaz ki canım ... Bende kovarım bu durumda ama ...

Hoba...


Karışık Durum Sakal olayını çözmüş değilim. Galiba sakallı oluşumdan da olabilir bu durum yada hep böyle olmam gerektiği söylendiğinden de olabilir. Onun için bu madde için sizden yardım isteyeceğim bezelyeler..
Sakallı
Top Sakallı favorim bu resimde
Sakalsız gibi gibi



İlgisiz Erkek: Abartmamak kaydıyla kadınlar kıskanılmayı ve beğenilmeyi severler. Bunun için fırsat buldukça bu hususun üstüne eğilinmeli bezelyeler...

Yatakta Sarılmayan Erkek: Olmaz böyle şey bunu çıkartıyorum buradan yada kalsın siz çıkartın oradan..

 Not: Aaaa bunlar bende var yada ben zaten yapmıyorum diye sevinmeyin çünkü karşınızdaki kadın... Bugün bunu beğenir yarın gelir tam zıtına kafayı takar onun için siz siz olun bu yazıyı sadece okuyun.. Herkesin kadını ve adamı kendine der çeker giderim buralardan bezelyeler.....

29 yorum:

  1. allahım fotolar ibretlik!

    aşırı kas fotosu feci :D

    sonra o ter kokusuyla ilgili iş.. ne kötü! :(

    ayrıca o "benim terim kokmaz" nasıl bir cümledir..

    tom cruz abimizin öneki dişlerini biliyorsun di mi. dişçime her gittiğimimde o fotoyla yüzyüze geliyorum :)

    her şeyin aşırısından kaçın. bu maddelere önem vermeyi de unutmayın der ve çeker giderim bezelye Mia olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğen,n ,ç,n teşekkürler Bezelye Mia. Hem bezelyeyi sahiplenişin içinde ayrıyeten teşekkürler...
      tom cruz abimiz benim iç,n fenomen adamdır. Ne yapayım dayanamıyorum adama ama yanlış anlaşılmasın sakın heee...
      Önem vermez olur m erkek milleti ama iş işten geçtikten sonra sanki

      Sil
  2. harika bir yazı olmuş kesinlikle tüm hemcinslerine okutmalıyız :)

    ayrıca sakal erkeğin makyajıdır diyorum :P :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bezelye tosbağa...
      Bende makyajlı yatıp makyajlı yaşayanlardanım desene ..
      Ama benim sakal işim biraz abartı oluyor ne hikmetse...

      Sil
    2. olsun sakalın her türlüsü iyidir diyorum :)) top sakal hariç ama :)

      Sil
    3. evet onun başlangıcı yakışmıyor erkeğe top .. :)

      Sil
  3. hahah güzel bir yazı cidden de. ve doğru noktalara değililmiş sanki, yaşım ufaktır mufaktıra emmee sadece kendi ailemi bile gözlemlemiş olsam yeter zaten.

    valla o ses çıkararak yemek dışında bir de çatalla kaşığı dişlere vurup yiyenler var. nefret ederim. çok rahatsız edici.

    sakal konusunda da, top sakal herkese yakıştırmam ama burda elbette ki pitt abimize hoş durmuş şimdi allah var. sxjbvfgv. ama mesela keçi sakalı veya sadece çenede uzun bırakılmış sakalları sevmiyorum komik geliyor. bir de pek hoş bişeye benzemiyor neyse o konuyu geçiyorum. hafif kirli sakala bayılırım ama. hoştur. tosbağa da çok doğru söylemiş sakal erkeğin makyajıdır diye :D

    renkli pantolon konusunda da çok tercih etmesem de ben severim ya yakışan erkekler var. çok uçuk kaçık bir renk değil ama bazı renkleri hoş bulurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakal işi çakıldı göya araştırmalara görede sakalsız erkek favori ama ben o araştırmalırı kimin yaptığını biliyorumda söyleyemiyorum şimdilik :)
      Pantalon konusunda da aynı fikirdeyiz Mia nın dediği gibi aşırıya kaçmadan herşey dozunda güzel..
      Pitt ne yapsa yakışıyor yakıştırıyor

      Sil
  4. taliplerimi bekliyorum yazmayı unutmuşum
    dskfvjbsdjfgvdsf

    YanıtlaSil
  5. en doğrusu not: sanırım:))
    bir de sakal konusuna bir açıklık getirelim.kirli sakal erkeği serseri gösterir bir miktar.ve kadınlar serseri görünüşlü erkekleri sever.
    bknz: teoman,mehmet günsür,kenan imirzalioğlu,george clooney ve gerçek adını hatırlayamadığım Sawyer!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kısmen doğru geldi bana ama şurada bir sorum olacak kadın serseri erkeği sever beğenir hoşlanır ama iş ciddiye geldimi değiştirmek için elinden geleni ardına koymaz sonra erkek ister istemez değişir bu sefer kadında değiştirdiği erkeği beğenmemeye başlar gibime geliyor..
      Çokmu salladım ne yaptım ben acaba :)

      Sil
  6. ben de eklemek istedim. gerçi sen kıl tüy olayını söylemişsin ama erkekte ense traşı beni en çok tiksindiren şeylerden biridir. Ense kılları ile sırt kılları birleşen erkekleri görünce miğdem alt üst oluyor.
    Ve tabi ki söylediğin gibi; kadın bugün bunu beğenir yarın ötekini o sebeple kadınlar ne ister sorusunun cevabı değişkendir. Sanırım tek ortak nokta temizliktir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıl tüy konusu iki cins içinde geçerli diye düşünenlerden olduğum için bu konuyu biraz es geçtim. Siz hiç kıllı bir kadın dülünebilirmisiniz yok yok hiç dülünmeyelim daha iyi sanki...
      Esasında sorunun cevabı basit kadınlar ne ister?
      Onları gerçekten anlayabilen bir erkek ama bu erkek nerededir işte sorunun bu olması gerek..
      Onun içinde kadınlar böyle bir erkeği yaratmaya çocuklarından başlarlar hatalar doğrular ile karışık bir ergen olur yetişir ama tamamen kadın için değil bir anne için yetiştirilmiştir daha sonradan da özellik ekleme yeteğeni olmayan bir android olduğundan böylece kısır döngünün içinde kaybolur gider biz zavallı erkekler :)
      der çeker giderim bezelyeler

      Sil
  7. Begit, modundasın bakıyorum:))
    Genelleme halleri tamam gibi ama orada da iş bazı bölümlerde değişir aslında. Yani sakalın yakıştığı adam var, yakışmadığı adam var! Renkli pant.olayı da öyle. Tarz meselesi bunlar:)
    "Kıskanılmayı sever kadınlar" klişesi ise benden uzak dursun mümkünse. Hiç haz etmem, özgürlük işlemiş benim kanıma, aşkımdan gebersem biter o iş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Süper Bezelye Semi...
      Tabiki Semi değişir ama genelleme olarak.. aynen öyle tarz meselesi tamamen..
      Ama genelleme olarak yazdık Semi kendimi yazsam çıkılmaz buradan...
      Özgürlük of of of...

      Sil
  8. çok güzel yerlere değinmişsin takdir ettim :)

    renkli pantolon hadi bir nebze çekilebilirde; hiç çekilmeyenler: ter kokusu kıl tüy,sarı dişler, iğrenç saç şekilleri altın zincir bir de o tuhaf kaslar...

    neyse kestim, tüm listeyi aynen sayacağım nerdeyse :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bezelye Lucifer erkek milleti işte hep kadından bekliyor süsü püsü ama yeni nesil daha dikkatli bu konularda sanki..

      Sil
  9. ÇOK HAKLISIN!


    Yalnız benim ter kokusu/kıllar dışında en çok diş sağlığı hoşuma gitti. Takıntılıyımdır azıcık, nokta atışı olmuş her biri tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel gülen bir yüz çoğu kapıyı açar bunun içinde öncelik dişler.. Olmazsa olmaz ama en azından hepsinin olduğu gibi bununda çözümü var dişçiye gidip hataları düzeltmek gerekiyor bezelye Pera

      Sil
  10. Yazını cidden sevdim önemli bir konu,estetik açıdan hoş olan şeyler değil bazıları gerçekten de. Örneğin ter yada bakımsızlık.Ve şey nefret ettiğim birkaç erkek tipi var yazmam lazım valla çatlarım :))
    1) Yakayı açıp gezerken aradan orman gibi kıl fışkıran tipler görüyorum mahallede.Eşide çarşaflı hatta Adamın eli sürekli önünde olur kaşır falan. yere tükürüp ayakkabısıyla da üstünü siler tükürdüğü yerin.fiziksel olarak ise sadece yağ.Bakım ve temizlik veya spor kavramlarını bildiklerinden şüpheliyim.Kişilikleri nasıldır bilemem.
    2)Aşırı kaslı konuşurken sürekli kendini öven şu kadar çalıştım şunu yaptımda böyle oldum vs.konuşanlar.
    3)birde tipleri ne kadar düzgün olursa olsun seni sadece yatağa atmayı düşünenler.
    (Not: Amazon yada kiralık katil değilim :D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha galiba bu listenin 4 5 6 .... Diye gittiğini düşünür oldum ama tamamen haklısın.. Çeşit çeşit erkek var ama hepsinin isteği nutellanın kaşığı olmakta nutellaya tek başlarına ve soğukluklarını bilmeden sahip çıkıyorlar bezelye Eris

      Sil
  11. süper analiz ve görseller bomba :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bezelye Elsa ... daha kötü özelliklerimiz varda kapamaya çalışıyoruz biz erkekler

      Sil
  12. harika bir yazı olmuş. gerçekten de en sevmediğimiz şeyler bunlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farkına varmışız erkek olarak .. En azından bu bile başarı...

      Sil