23 Aralık 2012 Pazar

PARANORMAL ACTİVİTY GECESİ


     Bu aralar bazı gecelerin tamamen kendime kalmasından dolayı uzun zamandır izleyemediğim ve bayağı bayağı birikmiş durumda olan korku ve gerilim film koleksiyonumda kalabalık bir şekilde yer alan ve şu ana kadar  sadece birini izlediğim paranormal activity serisini tekrardan izleme kararı almış bulundum.

    Uyku sorunu çok çekmememden dolayı 23:00 da başladığım seri kısa aralıklarla ve acaba o ses neydi tripleriyle, bu dingoda  ne zaman nereden çıkacak çıksada rahatlasam edalarıyla tırsa tırsa yok yok tek başına 3 tane arka arkaya bu tarz filme hiç gerek yokmuş diyerek serinin sonunda 3 koltuğada yarımşar saat anca oturarak bitirmiş bulundum. Bittiğinde hocanın benim yerime namaza başlamasından dolayı beni en iyisi nasıl olsa artık uyku tutmaz tutsada bu iblis benim ile uykuda karşılaşır diyerek dışarı attım kendimi....
     İşe vurdum kendimi akşam olup Oh be deyip günü bitirirken ne yesem derken soğuk havanında etkisiyle alışveriş merkezinde buldum kendimi yemeğimi hüpürtektikten sonra eve doğru yol alma eğilimindeyken sinemanın önünde ( niye sinema ile yemek alanını aynı kata koyduklarınıda buradan anlamış bulundum) PARANORMAL ACTİVİTY 4 afişini görünce oğlum Emrilyo sana bugünde uyku yok ve bezelyelerede bu aptal cesaretini anlatacak bir post buldun havalarıyla nedense sırıtarak sinemada yerimi almış bulundum. Suare olmasından dolayı tek tük kişiliklerin olduğu salon bana nedense fazlasıyla karanlık geldi ve yok yok bunu izlemeye şimdi gerek varmıydı edalarıyla filmi bitirmeme sebep oldu evin yolunu tutarken acaba ilk hangi ışığı yaksam onu kaparken hangisi açarım kapıyı akç kere kitlesem yada hi kitlemesem mi diye fikir teakisi yaparak evin içinde  bir aydır yakmadığım elektriği yaktıktan sonra sabahı sabah ettim tekrardan televizyonun karşısında ama bu sefer izlediğim seri nedense Hangover serisiydi..(Artık bir ay Tv yok yasağı geldi)
     Şimdilik izleyemediğim bu tür filmleri tekrardan rafa kaldırıp siz birazcık daha oralarda kalın diyerek en azından Hangover 3 çıkana kadar bekleme kararı almış bulunmaktayım benim Küçük Bezelyelerim....
     
     Not: Bana sorarsanız bu seri öyle müthiş  gerilim serisi falan değil. Ama arka arkaya Aslan Kral serisini izleseniz kendinizi Simba sanarsınız gibime geliyor.

       Bu benzetmede kullanılan Aslan oğlumun adı olduğundan torpil geçilmiştir  :) BEZELYELER

18 yorum:

  1. gereksiz gerilim aktivitesi bu film bence.ben sadece ilkini izledim ama korkmak değil de gerilmek sözkonusu oldu.bu tarz inli-cinli filmler kasıyor beni sanırım.ama seni takdir ettim,tek başına ardarda 3 tane+ertesi akşam bir tane daha=çılgın insan işi!
    bu arada birşeyi merak ediyorum:neden bezelye?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. yok yok bende kendimden şüpheleniyorum bezelye.. Bakalım çılgınmıyım

      Sadece bezelye şimdilik biraz merakte iyidir hani

      Sil
  2. tebrik ediyorum hayatımda izledim en son korku filmi fredinin kabusuydu :) bütün gece yatakdan bir el çıkarmı diye uyumamıştım testere ve bu izlediğiniz tarz filmleri izlerim izlerim ama ne zman evde yanlız kalsam aklıma gelir deliririm bence korku filmleri çok gereksiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahhaha yok o kadar tırsmıyorum bezelye...
      Fredi fenaydı o yaşlarda; insan kediden korkuyor küçükken tosbağ

      Sil
    2. Bide bide çaki vardı :) oyuncaklarla dolu odamdan korkmaya başladım bir ara :)

      Sil
    3. oyyy çaki fenadır sokağa çıkamaz olmuştum bir ara onun sayesinde he birde merdiven çıkamazdım bir ara karşıma çıkacak diyue :)
      Çocukluk iste bezelye :)

      Sil
    4. Bende oyuncaklar canlanıcak sanıyordum :)

      Sil
    5. :) ilahi bezelye... :)

      Sil
  3. Epey güldüm okurken :))sorun korku-gerilim filmi değil de, paranormal activity'nin tüm serisini peş peşe izlemek.. nasıl dayandın ya. O filmden sonra gerilim filmlerinden soğudum, şöyle kaliteli bişey gelsin diye bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Gelsinde ne zaman gelecek Betül artık gerilim ile çok uğraşmıyorlar hele seri işi iyice zorlaştı ama arka arkaya gerilim bence en iyisi beni çok sarıyor böylesi bezelye

      Sil
    2. şu iki hafta evde yalnızım, filmsizlikten dizilere sardım iyice, dur madem bu gece peş peşe izleyeyim paranormal'i, sararsa ne ala, yarın düşüncelerimi paylaşırım :D

      Sil
    3. hım sanki bu yorum bilgisayarda buluyum ben bu filmleri rahat rahat yayılıyım izleyeyim izlemimi uyandı bende....
      Ben biraz daha komple film ve dizi izleyicisiyimdir. Tvde ses sistemiyle olursa hele hele aksiyon gerilim korku filmlerine çok yakıştırırım özen gösterek izlemeyi ..
      Örneğin Walking dead, game of thrones ve spartacus bu dizilerde tamamen bu özelliklerin altında gerçek keyif veriyor bana bezelye betül :)

      Sil
    4. Dediğin dizilerin favorilerimdir ki onların yanı sıra 50 den fazla diİyi öyle bitirmişiğim var, bu arada kitap okumak ve film izlemek bu hayatta vazgeçilmezleri olan beim için de film yayılıp da izlemelik değil, önemli bir seanstır :) mümkünse yalnız olmalıyım, film arasında konuşanları hiç sevmem :) bu arada diİ zevklerimiz uyuyo gibi, izlemediysen OZ u öneririm sana, buaralar iknci ssefer izlemeye hazırlanıyorum :))

      Sil

    5. OZ cine5 zamanlarının en önemli ve özel zevklerinden biriydi televizyon karşısında...
      Ama sonradan tekrar izlemek için arşivime koyduğumda ne yazıkki çekim kalitesinden dolayı çokta tekrar tekrar izleme potansiyeline çıkamadım bezelye..
      Dizi izlemek film izlemekten çok daha mahalle tipi onun için ben daha çok senin gibi dizi izleyicisiyim bu aralar....

      Sil
  4. Bu yazıyı okuyunca Seriyi izleyen biri olarak kendimde bir anormallik hissettim hiç korkmadım tamam tamam biraz adrenalin ama o da az:)))
    Katil ruhlu insanların birbirini öldürüp suçu üçüncü şahıslara atmak için güzel bahaneler olduğunu düşündüm
    Stephen king filmleri güzeldir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. işte ben tırsağın biriyim çıkıyor ortaya evet ben tırsağım bezelyeler duyduk duymadık demeyin...

      Sil
  5. paranormal activityden sıkılmıştım ben ya, değil gerilmek kahkahalarla güldüm ehehe :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. yok yok ben harbiden korkakmışım kesin bu böyle biline :)

      Belki belki sıkıcı birşey yapıyordum o vakit bu programı yapınca keyfim yerinde geldi o zaman öyle düşüneyim birazcıkta bezelye

      Sil