4 Aralık 2012 Salı

ASLANCAN GELECEĞE YATIRIM YAPARKEN

  
Her erkek çocuk ( hadi biz buna erkek çocuk diyelim) araba ile oynamayı sever. değişik sesler çıkarıp değişik hızlarda farklı türde arabalarla oyunlar oynarlar bizim ufaklıkta bunlardan biri ama bu aralar aklımı başımdan alacak durumlara gelmek üzere olan bu hevesinin son noktalarından birinide sizin görsel olarak izlemeniz için gözlerinizin önüne sunuyorum.

    Arabaları her birini indirdikten sonra kendi oturup banada otu otu diyerek beni ve bütün oyuncak mağazasını gülmekten birbirine katan ASLAN parçam önğnden alınması muhtemel bir arabayı hissettiğindede verdiği tepki ile bütün alışveriş merkezini kendine amade edebileceğinin sinyallerini vermektedir.

    Anlayacağınız bu videoda görünen alanda tam tamına sıkılmadan 75 dakika geçirmiş bulunmaktayız size videonun ortalarında çekim yaptığımı ve sonuna doğru videoda gözüken alanın 2 3 katına kadar bir alanı tek başımıza kontrol ettiğimizide ayrıyeten belirtmek isterim. Kasaya korumalarla gittiğimizi mağazadan çıktığımız anda da arkamızdan dükkanı merkezden çıktıktan sonrada merkezi kapattıklarınıda söylememe gerek olmadığını sanıyorum..

   

    ASLAN parçama bütün arabalar feda olsun .... Gerçi ben demedende o arabaları feda edilecek hale sokuyor ya neyse artık.....

   Tekrar görüşmek üzereeeee bezelyeler....

7 yorum:

  1. "Sabır" madalyan nerde Begit:))))
    75 dakika!!!! Emin misin?
    Hayatımda hiç bu kadar sabırlı olmadım. İki çocukla bile:))
    Bu arada sadece erkek çocukları değil arabalarla oynayan. Ben hastasıydım arabaların, özellikle dozerlerin:) Zaten erkeklerle de iyi anlaşırdım, ki hala öyledir:))

    YanıtlaSil
  2. AHahha Semi boynumda madalyam...
    Ömrüm feda olsun o fırlamaya...
    Araba muhabbetine çok güldüm... Evet farkındayım onun

    YanıtlaSil
  3. Çok komik adam bu ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çocuk en azından bir topla 3 saat tek başına idman yapmıyor koskoca sahada Mr.E :) anladın sen onu anladın anladın :)

      Sil
    2. Biraz daha büyüsün alacam onu da yanıma idmana ;)

      Sil
  4. bunların hepsi aynı tornadan mı çıkıyor acaba?benim oğlum da aynı şeyi yapmak istiyor ama trene bindircem deyip biraz kandırarak biraz ağlatarak çıkarıyorum mağazadan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama çok tatlılar keşke hayattan tek istekleri bunlar kadar olsa insan oğlunun

      Sil