8 Ekim 2012 Pazartesi

SADECE TOPLANTI



  Size komik ama gerçek bir hikaye anlatmak istiyorum küçük bezelyeler....

  Kalabalık bir şirketiz diyebilirim.1500 e yakın ve bunların 1400 tanesi hemcinsim olan bir inşaat şirketinde çalışmaktayım. Geri kalan 100 adet karşı cinste ne yazıkki sekreterlik mevkisinde tutulmaktalar. Başka bir mevkiye bayan çalışan alınmadığı benim dikkatimdeydi ama o günkü toplantıyla herkesin dikkatini çektiği belli olmuş oldu.
   Ay sonu toplantılarından birinin olması gereken cuma günü yerine pazartesi gününe alınmasıyla muhabbetinde haftalık futbol geyiği moduna geçilmesi sağlanmış bulundu.. İçeride bulunan 40 45 kişinin aynı anda futbol patronu kesilmelerinden dolayı muhabbet tavan yapıp o penaltı verilmeliydi, o gol kaçmazdı o isim oynamazdı derken içeride bir anda tıp oyunu oynar gibi ses kesilmiş bulundu. Sebebini anlamak için kapıya bakmak yeterli oldu bir anda (inşaat sektörünün durumunun içler acısı olduğunu anlamanız dileğiyle) kapıda iki tane yeni mezun mimar iş arkadaşlarımız olduklarını kısa sürede öğrendiğimiz genç kız girdiler. Benim 10 yıldır tanıdığım abilerim kardeşlerim dediğim hemcinslerimden bir anda gereksiz futbol sohbeti bitip memleket meseleleri, ekonomik durum, projeler, belgesel hikayeleri başlamış bulundu. Bu muhabbet on dakika boyunca vay be dedirtirken bana aklımın karışmasına sebebiyet vermiş bulıundu..
     Esas işin komik tarafıda kızları görmeniz gerekmekte. Bizim bazı abiler onardan daha güzel bile diyebilirim size.. Gerçi biraz ağır oldu ama ne yapayım. Bizim Müdüre biraz makyaj yap biraz saçını başını düzelt 10 takar kızlara...
     Yapacak birşey yok der.... Buradan kaçarım bezelyelerim...
      Memleketimin insanının hali der buralardan kaçarım

4 yorum:

  1. Kizlari nasil merak ettim anlatamam! Her kadin güzeldir yahu. (erkek de öyle benim gözümde. Yeter ki kendisini sunmasini bilsin.)
    Ne yapiyor senin köfte?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet her kadın güzeldir ama bunlar kadın değil galiba Semi... Köfte süper en kısa sürede afacanlık postu gelir onlarla ilgili

      Sil
  2. Hahahahaha gözümün önünde canlandı ne olabileceği birden....hahahaha

    YanıtlaSil
  3. Mr.E sana bezelye tavsiyesi; sen sen ol salon mimarı ol bırak gime arazi işlerine

    YanıtlaSil