22 Ekim 2012 Pazartesi

BASİT CANLI BİZ ERKEKLER

         

        Gel gelelim şunun şurasında birazda kendimi yani erkekleri anlatalım diyerekten dert olayım birazda bize üzülün ah yazık vah yazık deyin diye döktüreyim kelimeleri istedim.


        Cem Yılmaz bile ne diyor; göster herkese bezelyeyi oğlum hadi bak diye büyüyoruz biz, doğuştan embesil olmaya programlanıyoruz anlayacağınız. Rahatlık içimize işliyor yüz kızartıcı hiç bir şuçumuz olmuyor. Okulda çocuk dövüyoruz aferin oğluma diyorlar. Manita yapıyoruz bizim aslan zampara oğlum oluyoruz. Sabah öğle akşam yemek yiyip 100 kilo oluyoruz izbandut gibi olmuş benim yalı kazığım diyorlar. Kıza yamuk ana avrat düz gidilecek işler yapıyoruz erkek adam olur yapar öyle diyorlar. Sabahlara kadar eve gelmiyoruz erkek adam diye yanımıza kar kalıyor. Okulu 7 yılda bitiriyoruz zamparalık yapmıştır kereta deyip sineye çekiyorlar. Sonra neler mi oluyor aynı rahatlıktaki adam iş hayatına giriyor, herkesten ana baba rahatlığı beklerken bir bakıyor karşısında robokoplar, amanın deyip tırsarken bir anda aptallaşmasına sebep olan manita karşısına çıkıyor ben hayatımda evlenmem derken bir bakmışsın nişan nikah düğün ve bebek oluyor. 

       Yalıkazığı gibi büyüyen o çocuk bu kadar sorumluluk içinde eziliyor perperişan olup tırışkadan nağmeler ekibine üye oluyor.  Hayatı boyunca sıcak sudan soğuk suya elini sokmayan o çocuk elleri haşlanacak suya bodoslama bütün vucudunu sokar oluyor.

       Bu çocuklara bu gazı veren Analar başta olmak üzere; bu basit sadece nefes almaya programlanmış canlıları yetiştirirken yeni özellikler eklemek yerine olan özelliklerinide sildirerek sadece emme basma tulumba imalatı için uygun vaziyete getiriyorlar.....
     
       Evetttt bu kadar basit bir canlı için esasında kendi yaratılışını ve yaşam evresini anlatmak bile büyük iş ( belki ben biraz syber moduna geçmişimdir deyip havaya gireyim basit canlı olarak)

      Tabiki daha varoluş sebeplerimiz var ama oda dünyanın varoluş sebeiyle bir olduğundan bize kalmış yoksa hikaye bize kalmaz anlayacağınız ( topuna kibrit suyu misali desem)
 Ama neye yarar bezelyelerim......

                                                                  Gene bekleriz ekibi olarak selamlandınız bezelyeler....

4 yorum:

  1. Ha ha ha:)) Kendini bu kadar iyi tanıyan bir erkek milleti üyesi nadir bulunur:))))
    Bunları iyi ki erkenden fark ettim de evdeki erkek halkım böyle büyümüyor Begit, hatta erkek olduklarına pişman olmuş olabilirler bazen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahahaha farkındayım senin tarzın rahat ama önceden sıkanlardan sonradan rahat etsinler misali...
      Olay annelerde doğrusu...

      Sil
  2. şaşkınlıkla okudum ve çok güldüm tebrik ederim harika bir anlatım olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler tospağ... hem bu arada gülme blogera gelir başına

      Sil