23 Ağustos 2012 Perşembe

SADECE OYUNCAK






Bazılarınız bu tip postları sevmiyor ve hiç ilgilenmiyecek ama bazılarıda fazlasıyla ilgi gösterecek ama bu postun gerçekliğini hiç mi hiç değiştirmeyecek.


Yaşı daha 15 olan bu tatlı mı tatlı delikanlı bizim inşaatın maskotu durumunda, ne yazık ki bu yaşta öyle yada böylede deseniz çalışmak zorunda olduğunu oda biliyor. Ama benim anlatmak istediğim bu sefer bu konu değil, video da gördünüz onun oyuncağı evet evet yanlış duymadınız sizlere, bana alınan, çocuklarımıza aldığımız oyuncakların yanında komik kalabilir ve üstüne üstlük o gördüğünüz oyuncak denen aletide kendi 2 günde gözlerimin önünde yaptı.
  İş sonrası en büyük keyiflerinden biri onu gezdirmek oluyor. Hayat bazılarına böyle davranıyor ama hayattan zevk almaya çalışıyorlar.  Ya hayatta hep istediğini alıp hala mutlu olmayanlara ne diyelim? 
  Çok uzatmak istemiyorum ve sizi video ve o yaştaki kendi oyuncaklarınız ile yalnız bırakmak istiyorum.








 


12 yorum:

  1. Yoklukta olmalarına rağmen yılmayıp kendi becerileri ve hayal güçleri ile bir şeyler yapan insanlara hayranım. İnanıyorum ki onlar bizden daha mutlu. Elimizdeki ile yetinmeyi bilmeyen, hemen her şeye üzülüp kendimizi mutsuz eden bizlere çok iyi bir ders bu ufaklığın oyuncağı ve hayat mücadelesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katılıyorum Lalişh hayat mücadelesinin derecesi herkes farklı..

      Sil
  2. Nerede olursan ve ne yaparsan yap hayatı bi yerlerden yakalamayı biliyor bazıları bak :)

    YanıtlaSil
  3. Belki daha iyisin bilmiyor ama sonuçta hayat herkese aynı değil

    YanıtlaSil
  4. Kuzenlerim bunun demir olmayanından yapıyorlar; sazlık kamışıyla :)
    Benim diyecek bir şeyim yok tabii, çok güzel bir noktaya değinmişsin, genç arkadaşa da selamlar! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Umut mad... Senin düzenlemede helal olsun bu devirde böyle şeylerle mutlu olan insan bulmak çok zor. Koskoca bir tüketim toplumu olduk artık ne yazık ki...

      Sil
  5. bakiyim emir neler yazıyo bir geldim günüme duygusallık kattın.

    şurda ağlasam yeridir.


    o fotoğrafta o videoda neler gizli.

    sadece oyuncak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Mia.. Evet sadece oyuncak çok az kalıyor biliyorum ama bu devirde çokta vicdan yapmayayım dedim.. Sırf ufaklık için neler anlatırım ama üzüntüden başka dert olmaz bize...

      Sil
  6. Ben senin her postunu seviyorum Begit:)
    Sadece bazen geç kalıyorum:)
    Dünya herkese eşit değil maalesef. Ama bir gerçek var ki klasiktir para eşittir mutluluk değil.
    Benim çocuklara öğretmeye çalışırken en çok zorlandığım konu. Varlık, tokluk içinde yokluğu öğretmek...Seninki de büyüdüğünde göreceksin ne isteklerle gelecek, ne cevaplar vereceksin...
    Ben doğum günleri, karne hediyeri, yılbaşı dışında gereksiz zamanlarda gelirlerse açın kumbaranızı para azsa biriktirin diyorum.
    En azından her isteklerinin alınmayacağını biliyorlar artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke herkes senin gibi duyarlı olabilse Semi.. Senin bu konulardaki tavrını az çok biliyorum ve çok beğeniyorum... Derdi olan insanlar insanlara çok daha fazla şey katıyor...

      Sil
  7. Mutluluğun maddiyatla alakası olmadığına bir kanıt daha. Umarım geleceğin bu çocuğa dair çok tatlı sürprizleri vardır, erken yaşta edindiği tecrübelerle mutlu ve huzurlu rahat bir hayat sürer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke insanların içinden o saf çocuk yaşayabilse... Yaş ve sınıf farketmeden

      Sil