6 Mayıs 2015 Çarşamba

Basit Canlılar Biz Erkekler




  Erkek Nasıl Bir Kadın Mı İster ?

    Evet, başlasın oyun ilk başta çocukluk yaşlara inmeliyiz Erkeği anlamak için; kapatın gözlerinizi hem burada istisna falanda yok ona göre rahatız yani...
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 way anasını değişen hiçbir şey yok. Erkek ilk yürümeye başlarken ne ise 18. yaşından gün alana kadar aynı ne yaparsa yapsın yanına kar kalıyor. Gülünüp geçiliyor geyiğe döndürülüyor sohbet, evin yakışıklısı, mahallenin zamparası, anasının kuzusu, basının rol modeli, dedesinin o yaşlardaki hikayelerinin kahramanı süperman ile batman karakterleri ile büyüyor hep bir kahraman, sanırsın ipten alacak milleti, bak kızlara hep onları birisi kurtaracak nerede kadın kahramanlar bana Zeyna dan başka kadın kahraman gösterebileniniz var mı ! Hızlı ve öfkelide ki gençler ile büyüyor. En büyük başarısı bitirdiği savaş oyunları, sohbete gerek yok bile, küfür onun için lugat halini alıyor.  Spor ile kendini olgunlaşmış hissediyor en sevdiği yazar Erdil Yaşaroğlu ona göre yazar tabikiii. Kitap nedir bilmiyor. Bilsede aklına sokamıyor çünkü ergen beyin  başka tarafta çalışıyor. Tek bildiği önünde uzanan canavar dedikleri ama can yoldaşı olduğu boru biçimli kafadar da.... İyice gözünde büyütüyor onu 10 cm. iken 25 çıkıyor anlayın durumu 3 katı hikayesi buradan geliyor. Eve geç gelme, ne giydin kimin ile takıldın derdi yok. Herif doğuştan boru ama önündekinin ne için çalıştığını anladığı andan itibaren bu durum ile onun çalışma prensibinin aynı olmadığı varyasyonu yolun sonuna gelmiş ama yanlış yolun sonunda olduğunu anca anlamış bir yarışçı gibi kısadan bir yol veya bir hile düşünmeye başlamak ile geçiyor.

         İşte olay burada başlıyor erkek ırkında.... Aman dikkat işte şu an kuş misaliyiz bizim kanatları civciv gibi olan millette.. Eee uyanık bir avcı geldi mi kapıp götürüveriyor ve bir güzel geliştiriyor bu bıçkın delikanlıyı oh sana mis gibi törpüleyeceğin erkek.. Sen nasıl açarsan hamuru olur sana baklava börek derim. En iyisi ilk kez tadanlardadır diyenlerdenim.
   
         Ama denedi denedi olmadı işte az çok yolları da öğrendi ve  işte asıl tehlike şimdi başlıyor. Erkek gelişimi 25 ten sonra başlar ve hala bekar ise kaç kaçabilirsen derim. Hele ki 30 falan olmuşsa gezerek tozarak biraz etrafa bakarak oldu mu sana Kurt ırkından bir Adem soyunun delikanlısı.....

         Eeeee bundan sonrası esas hikaye; ve gelelim sorumuza Erkek Kadınlardan Ne istiyor....

1. Kadın erkeği sıkmayacak bu öncelik, bir bok yapacağımızdan değil de işte hani öggür ya 18 e kadar gene öyle sanacak ama ip sende olsun onun önemi yok o öyle sansın ona yeterliii.
2. 2 foto begendi diye naz yapmayacaksın mesela 2 kıza baktı diye gözünüde oymayacaksın gerek yok. Neden mi sen her şeyi gizli yaparken o alışmış ulu orta işemeye ne yapsın.. Bırak alt tarafı bakar ama sen gözünü oyarsa bir daha yapmaz değil senin yanında yapmaz bu daha da tehlikeli aman dikkat..
3. Pohpohlanmaya alışmış erkekler, sen ona iki kelam et köpeğin olur benden demesi, mesela çok güzel yemek yapıyorsun de, eee kendine kıyağında olsun masajında müthiş de, biz bu hafta senin dediğin yere gidelim de sansın ki onun dediği olacak sen gene hafta içinden hazırlarsın programı,
4. Poster gibidir erkekler, duvarda iyi durur ama sıkılırsın çünkü yenilemez kendini ama kadından bekler yeniliği saçını değiştirsin süpergirl gibi her işe yetissin ister anneden alışmış tabiki yemek ayrı, ütü ayrı, temizlik ayrı, ilgi ayrı görmeyi eee o da senden bunu bekler, kendini super kahraman sanan birinin super kahraman ile birlikte olmak istemesi normal durum tabiki...
5. Elinde illa bir şey tutacak erkekler,  ya bu önündeki boru olacak, ya tesbih, ya playstation kolu, yada bir hatunun eli, alışmış küçüklükten beri elini bir yerlere sarmaya sen ona ince belini uzat ki anlasın gerçek sıcaklık nerede.
6. Erkeklerin en önemli özellikleri alışkanlıklarıdır. Bakınız dikkat edin belki etmişsinizdir de, alışkanlıklarımıza körü körüne bağlıyızdır. Eeee ne yapacaksınız alışkanlığımız olacaksınız zorda değil yanınızda rahat olalım başka bir şey istemeyiz.( Az şeyde değil tabiki)
7. Mutfağın iyi ise 1 0 öndesin, güzel dilli isen oldu sana 2 0 , az biraz futbol denen şeyden anlıyorsan aldın handikabı gittin. ( Handikap ne ki diyorsan oldun hükmen mağlup )
8.  Kaçan kovalanır evet bu doğru ve çok doğru ama işi abartmayın dünya kalabalık erkeler çok seçici değildir siz kaçarken o yönünü değiştirmiş olabilir :)
9. Evlilik muhabbetine sizin gibi bakmıyoruz bunu anlayın derim. Sargı bezi koydurmayın çocuğun kafasına...
10. Biz kolay lokmayız evet buda doğru, ama siz ne kadar büyük bir parça ısırabilecek kadar kabiliyetlisiniz bunu sakın unutmayın :)
                   
                             Bezelye gene sallar bir gece yarısı, siz okumayın ben yazmaya devam ederim.....

2 yorum:

  1. Ay sen yaz ben okurum Begit:)
    1-2 ve 9 benlik. Ben de istiyorum bunları kardeşim:))
    (ki çoktan sahibim, söylemesi ayıp bana kimse karışamaz mesela. O kadar nettir bu. Naz, kapris, kıskançlık hayatta çekemeyeceğim şeyler. Evliliğe de farklı bakarım. Kimse kimsenin değildir, kimse kimsenin üzerinde egemenlik kuramaz, yapışık ikizler gibi gezilmez, tozulmaz, herkesin kendine ayırdığı zaman dilimi vardır, saygı esastır vs.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen bu işi biliyorsun her eve lazım senden :) heykelini dikeceğiz seninnn

      Sil