15 Mart 2013 Cuma

Güzel Bir Pazar Günü Kaçırması



Can Oğlum ve Arabaları
    Can oğlum ile süper bir pazar daha başlamıştı, artık benim için gün onun yanında gerisi teferruat bundan sonra...  Kafamdaki plan küçük bezelyemi alıp motor ile adalara gitmekti ama sabah denizin benim hayatım gibi dalgalı olduğunu görünce onada güvenemeyip ben en iyisi Caddenin tozunu atalım dedim iki bıçkın delikanlı olarak ne yapalım onun yanında insan kendini genç hissediyor.
 
     Tosbağa bezelyem her zamanki gibi kendini bana aşık etmekte bir numara, dişlerimin gözükmesini sağlayan tek varlık bir tanecik bezelyem.. Baba oğul gezmeler tozmalar yaptık.. Biraz toplu taşımaya alışması için planlarım vardı ve öylede bir gün oldu. Beraber dolmuşa bindik ve her gördüğüne bu ne bu ne diyerek benim dişlerimi ortaya çıkartmaya devam eder oldu.

    Caddede bir bankta otururken kenar tarafta kazı kazan satan teyzeyi fark edip bu ne demesiyle gel beraber bakalım can oğlum deyip elini attığı kazı kazanlardan 10 tane alıp tekrardan kazımak için oturduğumuz banka U dönüşü yapmış bulunduk sonradan fark ettiğim anne kızın bizden sonra sadece 1 tane kazı kazan alması (bizim şansımız mı yoksa teyzenin şansımı veyahut benim can oğlumun başkalarını mutlu etme isteğimi orasını bilemedim ) ve aldığı kazı kazana 5000 TL. lik ikramiyenin çıkıp can hiraş bir vaziyette zıplayıp hoplayarak ortadan kayboluşlarını izlemiş bulunduk. Ama o an benim elimi tutan o küçük elin değeri paha biçilemezdi...

Tren heyecanı
    Güzel bir yemek yedikten sonra arada ıslatan yağmuru ve bizim tosbağanın her su birikintisine şapur şupur basması ile süper günün dönüşü başlamıştı. Dönerkende hayattaki en güzel yolculuk olduğunu düşündüğüm tren keyfini yaşaması için trene binmeye karar verdik. Tabiki kucağımdan dışarıya bakarak müthiş bir mutluluk yaşayan can oğlumu izlemek bana birazcıkta olsa enerji depolamamı sağlamış oldu. Ayrılık saati gelince artık yapacak birşey yoktu. Öpüştük koklaştık hele hele o gitmek istemeyip BABAM demesi...


            Yazık hayat kahır ediyorsun bana günümü gecemi .... Zaman diyorum başka birşey demiyorum bezelyelerim...
              Not: Kazı kazan hikayemi anlattığım 2 iş arkadaşım ile öğle yemeği yerken karşımızda duran kazı kazancıyı görmeleriyle elimizde ardı ardına kazınmış 100 e yakın kazı kazan kartı olması arasında geçen sürenin 10 dakikayı geçmemesi ve cebimizden çıkan paranında 50 TL. yi bulması kalın bir öğle yemeğine patlamış oldu. Ama neymiş Şanslı olan benmişim böyle CAN bir OĞLUM olduğu için....
           



              HAYAT : ZAMAN : İYİ YADA KÖTÜ AMA KESİNLİKLE ZAMAN BEZELYELER

20 yorum:

  1. buluşmanız ne güzel olmuş. ne tatlı bir bezelye bu. maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma sorma bezelye selma inanılmaz duygular.. Keike dert tasa olmasa onun ile büyüsem bu hayatta :)

      Sil
  2. Bir baba bu heyecanı yaşıyorsa anne neler hissediyordur kim vilir.

    Düşünsene kızım var, geziyorum tozuyorum allahım 2 kız! Çıldırırım :D


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baba deyip geçme ezme biz babaları..
      Biz çok severiz çok kıyöet biliriz ama sevmeye kıyamayız göstermeye çekiniriz...
      Hayat herkesin istediği gibi olsa keşke :)

      Sil
  3. hay allah duygulandım çok ve de bu bebiş çok ama çok güzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygu iyidir bezelye Mia.. Zaman gene zaman

      Sil
  4. dünyadaki en büyük servete sahipsiniz daha ne olsunki bir çocuk demek herşey demek.

    kazı kazan hikayesi ayrı bişimiş ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baska birsey isteniyorun sadece yanindakilerde oksun ki flim tek kisilik olmasin tek derdim buydu bezelye tosbaga:)

      Sil
  5. Can yaşında benim de bir oğlum var biliyorsundur belki Emir adı Teoman :) uzun ömürler dilerim hepsine, bahtları açık olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O vakit desene senden iyi anlayan olmaz beni:)

      Sil
  6. Söyleyeyim söyleyeyim diyorum hep unutuyorum yaa. Bu nasıl bir yakışıklılıktır nasıl bir tatlılıktır vallaha maşallah minik bezelyene :) Twitterdan da görmüştüm fotoğrafını o zaman da bayılmıştımm:) Beyimiz ileride de pek bir yakışıklı olacağa benziyor :)). Bi de ne güzel bir gün geçirmişsiniz beraber, daha güzelleri de olsun, Allah uzun süreli ayrılıklar göstermesin inşallah.. Ben de babamla gezmeyi özledim yaaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiz klasik olacak ama Bahtı ve şansı bol olsun diyorum herkese artık. Benim tek şansım o çünkü bu hayattA bezelye B3ngü:)

      Sil
    2. Klasik ama en güzeli :) inşallah öyle olur :) tek ama en güzel şanslardan biri :) hatta -evlat duygusunu şuan için bilmiyorum ama- tahmin edebildiğim kadarıyla dünyadaki bütün şanslara bedel :)

      Sil
    3. O olsun gerisi teferruat hayatta. Öyle olmasını istemesem bile bezelye

      Sil
  7. Baba-oğul gezmelerinize yenisi eklenmiş, ne güzel Begit:)
    Kazı kazan hikayesi de iyiymiş:)

    Not: Bir önceki postun sonunda bir şey sordun kaçtın, ne oldu o?

    Şöyle yazmıştın:
    "Bir aksilik olmaz ise diğer yazım erkeklerin çogunun heves için bile gittiği kadınların ise sadece işi olduğu için gittikleri bir yerin posttu olacak.. Bakalım tahmin eden olacak mı?"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eeee kimse tahmin etmedi bezelye Semi...
      O süper hikaye kafada kuruluyor ama bu blog kaldırır mı o geziyi o da ayrı bakalım zaman:)

      Sil
  8. Cok tatli masallah. Allah sana bagislasin. Bin bir güzel günlerini göstersin insallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek kıvılcım o hayatımda gerisi lakirti bezelye ahukader..

      Sil
    2. Yerim ben o bezelyeyi

      Sil
    3. Afiyet ama rejim falan bozar ona göre:)

      Sil